Fjæra
lørdag, september 4, 2021 på 3:00 PM - 5:00 PM

Oppdagelsesferd i Rotvollfjæra

Detaljer

Bli med fuglestudent Jørgen Søraker og marinbiolog Henriette Vaagland fra Institutt for biologi, NTNU på tur i Rotvollfjæra!

Fjæra er hjem for mange fuglearter, og vi håper å finne noen av dem sammen med dere. Jørgen har med seg kjempestort teleskop og masse fuglekunnskap. Han forsker på hvordan fugler blir påvirket av omgivelsene, og studerer både kjøttmeis, gråspurv og gjøk. Så er det en fugl du gjerne skulle ha visst navnet på, er han virkelig rett person å spørre. Her går det ikke akkurat i pip-pip og gakk-gakk! Ta med egen kikkert om du har.

Henriette har med seg både mikroskop og akvarium, og håper du kan hjelpe til med å fylle dette med spennende kravlende krabater. Det dukker helt sikkert opp mange forskjellige snegler i fine farger, og vi kan også love evig amorøse tanglopper og tangsprellgaranti. Skikkelig stas er det om noen finner fjæras huggorm, grønnmarken – den er skikkelig spennende å se på når den forstørres under mikroskopet. Så ta på gummistøvler, ha med bøtte og spade og bli med på en skikkelig forsker-i-fjæra-tur!

Gratis, men pga. begrenset antall plasser behøves billett: https://tfb.hoopla.no/sales/rotvoll

 

Arrangementet er et samarbeid mellom Kunnskapsbyen Trondheim og Trondheim folkebibliotek.

Mer info
Aktivitetstype
Lagre dette arrangementet
Billetter
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Trondheim folkebibliotek og Kunnskapsbyen
Sted
Rotvollfjæra
Hans Collins veg 11
7053 Ranheim