Forsker-Frederic
Avlyst
lørdag, juni 19, 2021 på 2:00 PM - 3:30 PM

Sommerles 2021 kick-off!

Detaljer

Velkommen til oppstarten av Sommerles 2021! 

 

Regnskogen er tema i år, og vi starter med tropebotaniker Anne Martinussen, som vil presentere kule regnskogfacts og vise spennende bilder. Anne har tidligere jobbet i Regnskogsfondet, WWF og i FNs skogprogram i Kenya, og er nå i Miljødirektoratet. 

Så går bibliotekets egen Lars på scenen og leser høyt og med stor innlevelse fra en relevant bok. Kanskje kommer det flere hint om årets Sommerles her? 

Sist men ikke minst runder vi av med et vitenshow med Forsker-Frederic fra Vitensenteret! Han skal sørge for at vi avslutter formiddagen med et smell!

 

Arrangementet foregår ute på Peter Egges plass, foran hovedinngangen til biblioteket. Inngang via Krambugata, ved Digs. På grunn av smittevern og krav om avstand er det begrenset antall plasser. Hele forestillingen arrangeres to ganger etter hverandre for å tilby flere barn muligheten til å få det med seg. Derfor behøves gratisbilletter fra Hoopla for å se showet: 

 

Billetter kl 11:30 - https://tfb.hoopla.no/sales/sommerles2021_1

 

Billetter kl 14:00 - https://tfb.hoopla.no/sales/sommerles2021_2 

I tillegg registreres navn og kontaktinfo på alle som er til stede i inngangen, ved Digs.

 

Forestillingen varer i 1,5 timer. Toalettene på hovedbiblioteket kan benyttes, men krever at man forlater området. Man kan gå inn igjen gjennom inngangen ved å vise fram stempel.

Foto: Tone Molnes, Innovasjonsfestivalen

Mer info
Lagre dette arrangementet
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Sted
Peter Egges plass
Peter Egges plass
Trondheim